Signe Trier, stifter af Alder 3.0 og med i projektledelsen

Signe er Cand. Mag. i Medievidenskab og har mange års erfaring med kommunikation og projektudvikling – de seneste år særligt inden for det frivillige og sociale område i bl.a. Ballerup og Hørsholm kommuner. Tidligere har hun arbejdet med turisme og kulturevents samt har været tilrettelægger på P1-programmet Koplevs Krydsfelt.

Signe udvikler foredrag og debatskabende workshops og skaber kontakt til relevante organisationer og virksomheder.

Karen Widding, stifter af Alder 3.0 og med i projektledelsen

Karen er Cand. Mag. i moderne kultur og kulturformidling. Hun har de sidste 15 år arbejdet med kommunikation og som kulturproducent. Hun har blandt andet ideudviklet og instrueret tv-serien ”Europæiske divaer”, sendt på DR.

Karen udvikler og organiserer events og biennale og arbejder på at opbygge netværk af forskere og kulturpersonligheder, der kan bidrage til debatten om det aldrende samfund.

Hanne Feldthus, med i projektledelse

Hanne er Cand. Merc. og har de sidste 12 år arbejdet som selvstændig brandingekspert og kommunikationsrådgiver for nogle af Danmarks største virksomheder. Før det var hun strategisk direktør i reklamebureauet Wibroe, Duckert & Partners. Hanne har fået udgivet to bøger og skrevet klummer og kronikker for flere medier.

Hanne udvikler foredrag og debatskabende workshops og udnytter sine mange års erfaring i at forstå målgrupper, deres motiver og adfærd til at fungere som rådgiver i udvikling af strategier og politikker for, hvordan man som virksomhed eller organisation agerer i det aldrende samfund.

Stine L. Guldmann, med i projektledelsen

Stine er erhvervscoach og Cand. Merc. Int. I japansk. Hun rådgiver og coacher iværksættere i organisationsudvikling, ledelse samt bestyrelses- og interessenthåndtering. Før det arbejde hun 10 år med offentlige-private projekter om branding af Danmark og erhvervsfremme som projektchef for Danmarks deltagelse i verdensudstillingerne i Japan, Spanien, Kina og Sydkorea.

Stine udvikler og organiserer events og biennale og står i spidsen for fundraising.

Finn Graversen – redaktør for Alder 3.0’s medie

Finn er journalist med 30 års erfaring fra blandt andet Børsen inden for stofområderne: Medier, marketing og reklame. I en alder af 56 år etablerede hans sit eget medie, Bureaubiz, som i otte år lønnede tre medarbejdere og fik en betydelig position i reklamebranchen. For to års siden overdrog Finn sit medie til K-Forum og er i dag trådt tilbage som redaktør på sit gamle medie.

Finn er redaktør på Alder 3.0’s medie og skriver artikler om det aldrende samfund.